020 - 21 01 088

Stucwerk

Strak stucwerk is een vak apart. Onze heren hebben inmiddels jaren lange ervaring met het aanbrengen van spachtelputz en glad stucwerk.

Stucwerk is er in verschillende kleuren en types zoals spachtelputz, granol, marmerpleister. Onze stukadoor laat graag alle verschillen, voor- en nadelen aan u zien. Ook zijn alle ondenkbare kleuren mogelijk. Het stucwerk is werkelijk in alle kleuren verkrijgbaar, dit mengen wij voor u op kleur. In de kleur die u wilt !
Fantastische combinaties met bijvoorbeeld vliesbehang en stucwerk geeft een ongehoord warme sfeer, of gaat u liever voor sjeik? Onder referenties op de hoofdpagina kunnen wij u enkele voorbeelden tonen van de mogelijkheden. Indien u zelf voorbeelden heeft of foto’s heeft maken wij deze exact voor u na.

Inmiddels hebben wij bewezen ook recessie proof  zijn, na 11 jaar hard werken en scherpe tarieven bieden kunnen wij gelukkig nog steeds vlijmscherpe aanbiedingen maken. Maak gebruik van onze anti recessie aanbieding !

Wist u dat u ook uw buitengevel strak kan laten stucen? Veel woningen hebben een achterhaalde gevel, en is niet meer van deze tijd.  Met een strakke buitengevel is uw woning weer up to date !
Diverse soorten sierpleisters van uiterst hoogwaardige kwaliteit kunnen prima worden gebruikt ter afwerking van buitenmuren, terraswanden en andere oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden. Onze sierpleisters hebben een hoge elasticiteit en een uitstekende ademende werking, waardoor ze bestand zijn tegen hitte en vorst.

Er zijn uiteraard ook hele mooie oude gevels, maar niet alle woningen hebben stenen met uitstraling. Wij helpen u graag met het verbeteren, het moderniseren of het meer sfeervol maken van uw woning. Eventueel voegwerk kunnen wij uiteraard ook uitvoeren. Indien u stucwerk wilt en de gevel is te vochtig, of u heeft vochtproblemen, dan hebben wij een bevriende relatie die dit probleem kan verhelpen.

Uiteraard is snel kunnen werken en hard werken belangrijk om scherpe tarieven te kunnen afgeven, maar kennis en kunde zijn de belangrijkste ingrediënten.  Met name het afplakken en beschermen van uw meubilair en vloeren is voor ons een hoge prioriteit. Stucwerk geeft namelijk wel een beetje een rommel.

Schildersdirect voor scherpe tarieven en vakwerk!

Maak snel een afspraak voor advies

Stukadoorsbedrijf

Schildersdirect levert regelmatig stucwerk op. Wij wonen tenslotte met z’n allen bij u om de hoek. Ook erg prettig voor u, wij hebben voldoende referenties teneinde u er van te overtuigen dat wij doen wat wij beloven. Wel zo prettig die zekerheid !

Al onze machines, materialen en apparatuur hebben wij klaar staan om ons werk professioneel uit te voeren.  In Hilversum en omgeving zijn wij gewend te werken in complexe woningen en bedrijfspanden zowel aan de binnen als aan de buitenzijde. Hilversum staat bekend om veel aparte architectuur, hier zit dan ook de uitdaging.

Hoge kwaliteit bieden tegen aantrekkelijke tarieven kan over het algemeen alleen indien men slim werkt, Schildersdirect heeft alle knowhow in huis om uw woning aantrekkelijk geprijsd op te leveren door kennis en kunde. Wij zijn vakmensen die van hun werk houden!

In Hilversum hebben wij inmiddels veel woningen opgeleverd met de meest uiteenlopende materialen, sfeer en uitstraling. Wij hebben om die reden onder het kopje referenties op de hoofd pagina enkele voorbeelden gegeven van de mogelijkheden die wij u bieden hebben. Indien u zelf foto’s heeft, of leuke ideeën heeft, dan maken wij dit exact voor u na.

Stucwerk kan mooi, warm, modern en sfeervol zijn. Het type stucwerk, de kleuren combinaties maken het verschil. Van heel degelijk en strak, van modern tot enorm warm en sfeervol. Veel woningen in Hilversum hebben verouderde muren die wederom glad getrokken dienen te worden alvorens te stucen.
Schildersdirect heeft op dit gebied alle kennis in huis om u professioneel te adviseren, en om  verschillende methodes toe te passen teneinde uw woning in Hilversum of omgeving op te leveren zoals u dat wilt.

Mooi stucwerk in Hilversum laat u verzorgen door Schildersdirect !

Maak snel een afspraak

>Stucwerk

Wij helpen u graag verder

neem contact op