020 - 21 01 088

Stukadoorsbedrijf

Schildersdirect levert regelmatig stucwerk op. Wij wonen tenslotte met z’n allen bij u om de hoek. Ook erg prettig voor u, wij hebben voldoende referenties teneinde u er van te overtuigen dat wij doen wat wij beloven. Wel zo prettig die zekerheid !

Al onze machines, materialen en apparatuur hebben wij klaar staan om ons werk professioneel uit te voeren.  In Hilversum en omgeving zijn wij gewend te werken in complexe woningen en bedrijfspanden zowel aan de binnen als aan de buitenzijde. Hilversum staat bekend om veel aparte architectuur, hier zit dan ook de uitdaging.

Hoge kwaliteit bieden tegen aantrekkelijke tarieven kan over het algemeen alleen indien men slim werkt, Schildersdirect heeft alle knowhow in huis om uw woning aantrekkelijk geprijsd op te leveren door kennis en kunde. Wij zijn vakmensen die van hun werk houden!

In Hilversum hebben wij inmiddels veel woningen opgeleverd met de meest uiteenlopende materialen, sfeer en uitstraling. Wij hebben om die reden onder het kopje referenties op de hoofd pagina enkele voorbeelden gegeven van de mogelijkheden die wij u bieden hebben. Indien u zelf foto’s heeft, of leuke ideeën heeft, dan maken wij dit exact voor u na.

Stucwerk kan mooi, warm, modern en sfeervol zijn. Het type stucwerk, de kleuren combinaties maken het verschil. Van heel degelijk en strak, van modern tot enorm warm en sfeervol. Veel woningen in Hilversum hebben verouderde muren die wederom glad getrokken dienen te worden alvorens te stucen.
Schildersdirect heeft op dit gebied alle kennis in huis om u professioneel te adviseren, en om  verschillende methodes toe te passen teneinde uw woning in Hilversum of omgeving op te leveren zoals u dat wilt.

Mooi stucwerk in Hilversum laat u verzorgen door Schildersdirect !

Maak snel een afspraak voor advies !

>>Stukadoorsbedrijf

Wij helpen u graag verder

neem contact op