020 - 21 01 088

Schilder offerte

Uw offerte, daar draait het om !

Onze focus: Advies, op maat gemaakte offertes, zoals u het wilt! Goed schilderwerk valt en staat met kennis en kunde. Passende materialen en middelen die gebruikt dienen te worden voor verschillende type ondergronden.

Schildersdirect is van een aantal markten thuis en wij kunnen dan ook met ons schilder en onderhoud team u in het geheel van dienst zijn met de onderstaande diensten.

Ons specialisme:

  • Schilderwerk voor binnen en buiten;
  • Behangen;
  • Stucwerk zowel binnen als buiten;
  • Timmerwerk;
  • Glaswerkzaamheden.

Voor alle bovengenoemde diensten kunnen wij een passende offerte voor u maken. Een offerte die bij u past, zoals u dat wilt!

Met al onze ervaring weten wij inmiddels dat uw tevredenheid afhangt van het door ons voldoen aan uw verwachtingen en het naleven van de door ons gemaakte offerte voor U. Een uitgebreid gesprek en het goed doornemen van uw wensen en eisen zorgt voor een perfecte afstemming en tevreden relaties.

Ons schilder - onderhoudsteam werkt met steigers, ladders en hoogwerkers, deze staan altijd in de offerte vermeld. Complexe woningen of gebouwen zijn dus voor ons geen probleem. Schildersdirect voldoet aan alle arbo regelgevingen en is overal voor gecertificeerd. U bent dus gegarandeerd bij ons aan het juiste adres, zelfs als u een scherp geprijsde aanbieding zoekt inclusief alle garanties!

Neem gerust contact met ons op voor advies en/ of een offerte voor goed schilder- en onderhoudswerk.

Vraag hier uw offerte aan!

>>Schilder offerte

Wij helpen u graag verder

neem contact op