020 - 21 01 088

Aluminium kozijnen en gevel conserveren

Aluminium kozijnen conserveren

Aluminium werd jaren geleden als onderhoudvrij verkocht. Helaas blijkt dat na  < 10 jaar het aluminium dof wordt en het pigment langzaam verdwijnt. Met name bij gekleurd aluminium is dit erg duidelijk zichtbaar.

Schildersdirect conserveert en beschermt uw kozijnen en / of aluminium beplating en zorgt voor een optimale conditie door de juiste methode van conserveren. Het conserveren gebeurd zorgvuldig na het ontvetten en licht opschuren van het aluminium. Indien wij w aluminium kozijnen conserveren heeft u daar afbouwend tot 8-10 jaar plezier van. Het conserveren met shield coating van Chemtec heet dan ook 8-10 jaar garantie.
Schoonmaakdirect heeft bij voorbeeld het Home Trade Center in Nieuwegein geconserveerd.
Voor referenties over het conserveren van aluminium kozijnen: klik hier.

Gevels conserveren

Schildersdirect reinigt en zandstraalt gevels teneinde deze ook te conserveren en jaren lange bescherming te bieden tegen bijvoorbeeld atmosferische vervuiling of vocht. Het conserveren van gevels en het onderhoud van gevel geschied over het algemeen met een op silicone gebaseerde conserveringsmiddel of impregneermiddelen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak en laat uw gevel bekijken en u adviseren over de mogelijkheden om uw gevel te reinigen en te conserveren.

Neem contact met ons op

>>Kozijnen en gevel conserveren

Wij helpen u graag verder

neem contact op