020 - 21 01 088

Schildersbedrijf

Schildersdirect is uiteraard kind aan huis in geheel Noord Holland, wij wonen tenslotte met z’n allen om de hoek.

Vanuit ons kantoor in Huizen regelen wij al het onderhoud in de omgeving, dit is voor u en voor ons eenvoudig, ook met betrekking tot het  jaarlijks onderhoud en onze kosteloze controles.
Met ons schildersbedrijf bedienen wij diverse bedrijven en particulieren, dit draagt ook bij aan de zekerheid van de kwaliteit die Schildersdirect in Noord Holland op het gebied van schilderwerk levert, er zijn tenslotte voldoende referenties.

Van alle markten thuis

Op maat schilderwerkSchildersdirect is van veel markten thuis en heeft erg veel ervaring met betrekking tot het totaal onderhoud van woningen. Er staan veel complexe woningen en bedrijfspanden die behoorlijk wat inzicht vereisen met betrekking tot het schilderwerk. In heel noord Holland beschikken wij over steigers, maar ook hoogwerkers indien deze nodig zijn. Alle certificeringen met betrekking tot veiligheid en de benodigde opleidingen zijn aanwezig, wel zo belangrijk, want u wilt uiteraard niet geconfronteerd worden met enigerlei aansprakelijkheid. Ook is ons team verzekerd tegen eventuele schade. De kans op schade is uiteraard niet groot, maar risico nemen is niet ons vakgebied.

Aantrekkelijk tarief

Schildersdirect zorgt dan ook voor aantrekkelijke tarieven. In alle eerlijkheid kunnen wij zeggen dat wij niet de voordeligste zijn op korte termijn. Uiteraard hebben onze tarieven alles te maken met kwalitatief goede middelen,  materialen en gekwalificeerd personeel. Het goede nieuws is echter dat de kosten op lange termijn lager zijn. Goedkope koop is in schilderwereld duurkoop!

Voor een vlijmscherpe  aanbieding in Noord-Holland en omgeving voor het schilderwerk van uw bedrijfspand of woning bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag snel een offerte aan!

Vraag snel een offerte aan!

>Schilderswerk

Wij helpen u graag verder

neem contact op