020 - 21 01 088

Onderhoud van aluminium kozijnen

Het onderhoud van aluminium kozijnen is specialistisch werk. Het reinigen / ontvetten van het aluminium en het aanbrengen van een beschermende laag vraagt om veel ervaring, kennis en kunde.

Het beste onderhoudsproduct voor aluminium kozijnen is een 2 componenten lak die aangebracht wordt na het grondig ontvetten van de kozijnen middels een witte pad.

Onderhoud met microvezel

Het aanbrengen van de lak kan via microvezel, roller of spuitwerk. Alle voorafgaand genoemde handelingen vragen om ervaring. De laklaag is namelijk buitengewoon moeilijk te verwijderen nadat deze is aangebracht. Het onderhoud van de kozijnen middels deze weg biedt u dan ook langdurige bescherming.

Garantie op het onderhoud aluminium kozijnen

Een andere mogelijkheid voor het onderhoud van uw kozijnen is een waslaag aanbrengen die een stuk voordeliger is op korte termijn ten opzichte van de laklaag, echter blijft de wax in het beste geval maar 6 maanden bescherming bieden. De lak, veelal van Prochemco biedt soms wel 7-10 jaar bescherming.

Indien u onderhoud aan uw kozijnen wilt laten uitvoeren en professioneel wilt worden geïnformeerd, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en / of consult. Wij staan u graag te woord.

Onderhoud van aluminium kozijnen   Onderhoud van aluminium kozijnen

Voor behandeling

 

Na behandeling

Schildersdirect heeft veel ervaring met het onderhoud van aluminium kozijnen en heeft ook een scala aan referenties wat betreft het onderhoud van aluminium kozijnen en kunstof kozijnen.

Neem hier contact op

>Aluminium kozijnen

Wij helpen u graag verder

neem contact op